Obezbediti najmoderniju opremu i nastavna sredstva u skladu sa najvišim obrazovnim standardima i izazovima koje donosi digitalno obrazovanje.

Sa tridesetogodišnjim iskustvom, poznavanjem tržišta i potreba obrazovnih sistema kod nas i u svetu možemo i spremni smo da ispunimo najviše zahteve koje obrazovne institucije i obrazovanje postavlja pred nas. Naša misija je obezbediti najmoderniju opremu i nastavna sredstva u skladu sa najvišim obrazovnim standardima i izazovima koje donosi digitalno obrazovanje. To je naša obaveza prema učenicima, studentima, nastavnom i profesorskom  osoblju, obrazovnim institucijama i obrazovanju uopšte.

Na prvi pogled

  • Sa sedištem u  Beogardu – Srbija, zastupamo više svetskih brendova (Gala, Taurus group, Alvic, GaokeViewe, Werzalit, Noki…)
  • Takođe, posedujemo sopstvenu proizvodnju i kooperativnu proizvodnju školskog i kancelarijskog nameštaja od savremenih materijala najvišeg kvaliteta.
  • Posebnu pažnju poklanjamo savremenim digitalnim naučno-nastavnim i prezentacionim rešenjima ne zanemarujući tradicionalnu opremu.
  • Inženjeringom i dugogodišnjim iskustvom u mogućnosti smo da vodimo projekte kompletnog opremanja novoformiranih školskih objekata, sportskih sala, dvorana i otvorenih sportskih objekata i igrališta, kao i revitalizaciju i renoviranje istih.

– Istorija

Edukalis je osnovan sada već davne 1992 godine. Početkom devedesetih godina prošlog veka prepoznali smo potrebu društva za brzom i jednostavnom implementacijom savremenih nastavno-naučnih programa i nastavnih sredstvia. Sporim ali sigurnim koracima tokom devedesetih trasirali smo put na kojem smo i danas. Pokretanjem sopstvene proizvodnje i proizvodnje sa kooperantima ponudili smo obrazovnim institucijama specifične i individualno optimizovana sredstva uz stalno praćenje i usavršavanje istih. Tokom godina uspostavilli smo mnogobrojne kontakte u zemlji i inostranstvu sa ciljem da ponudimo najsavremeniju opremu i sredstva po pristupačnim cenama. Usklađivanjem ponude i usluga, konstantnim unapređenjem i praćenjem trendova na polju obrazovanja uspeli smo da se profilišemo kao pouzdan partner koji svojom ponudom, znanjem i stručnošću može da stane naspram najtežih izazova na polju opremanja savremenih sportskih, naučno-nastavnih i obrazovnih institucija.

– Ko smo mi?

Distributeri smo više svetskih brendova naučno-nastavnih i tehničkih sredstava i opreme za škole, univerzitete, sportska igralištam, sportske sale i dvorane – sa sopstvenom distribucijom, podrškom i uvek dostupnom opremom na lageru.

Četiri osnovna pravca našeg delovanja su:

  • Tradicionalna naučno-nastavna sredstva i digitalna sredstva namenjena nastavi
  • Školska oprema i nameštaj
  • Sportska oprema, rekviziti i oprema za sportske sale, dvorane i sportske objekte na otvorenom
  • Dvorišni mobilijar za škole, obdaništa i parkove

– Ko nam veruje?

Mnogobrojne škoske i obrazovne institucije prepoznale su kvalitet usluga i proizvoda koje plasiramo kroz našu distributivnu mrežu uz pomoć domaćih i stranih kooperanata i proizvođača naučno-nastvne opreme, učila i sportskih rekvizita sa kojima sarađujemo i čiji smo zastupnici u Republici Srbiji.

– Danas… sutra

Mi smo tim sačinjen od ljudi koji poznaju i prepoznaju potrebe učenika, studenata i obrazovnog sistema, kao i sportista i sportskih organizacija – tim koji je spreman da pomogne u unapređenju misije obrazovanja i sporta u Srbiji i šire. Stalnim usavršavanjem i konstantnim praćenjem potreba obrazovnih i sportskih institucija spremni smo da nastavimo sa istom posvećenošću na unapređenju naših usluga sa ciljem da obezbedimo najkvalitetniju uslugu i opremu za obrazovanje i razvoj sporta.

– Uvek više…

I danas kao i pre više od 30 godina vodimo se istim vrednostima – savremenost, pouzdanost, dostupnost.