Uslovi korišćenja

Sadržaj ove internet prezentacije omogućio Vam je EDUKALIS d.o.o. Patrijarha Joanikija 15a, Beograd 11165, Srbija. Svaka poseta naše internet prezentacije, znači da ste ove uslove pročitali, razumeli i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da ne koristite našu internet prezentaciju. Posetom i korišćenjem ovih stranica internet prezentacije, smatra se da ste upoznati sa uslovima korišćenja i da bez ograničenja, prihvatate iste. Prihvatanjem ovih uslova smatra se da prihvatate korišćenje sadržaja ovih internet stranica isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Privatnost podataka

Određene lične podatke prikupljamo prilikom pretrage nekih delova ove internet prezentacije. Pri tom prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke koji su neophodni za poslovanje, a sve u skladu sa dobrom poslovnom politikom i pružanju kvalitetne usluge. 

Svrha prikupljenja tih podataka je da Vam isporučimo izabranu robu, uslugu kao i da Vas obaveštavamo o trenutnom statusu narudžbine i novim akcijama i proizvodima u asortimanu.

Poštujemo privatnost svojih korisnika i u svemu poštujemo odredbe Zakona o zaštiti podataka o ličnosti čuvajući privatnost svih korisnika ove internet prezentacije. Podatke koje posetioci ostave na internet stranama, kao i ostale podatke o korisniku, nećemo davati na uvid trećim stranama, sem u zakonu izričito predviđenim slučajevima.

Lični podaci kao što su Vaše ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa i dr. koje ostavite na ovoj internet prezentacije putem elektronske pošte ili na neki drugi način, koristitićemo u skladu sa izjavom o privatnosti. Određene pakete informacija poznatije kao “cookies” (kolačići) mogu biti sačuvane na Vašem računaru sa svrhom da nam pomognu da unapredimo internet prezentaciju i pružimo bolje korisničko iskustvo.

Zaštićeni znaci – registrovane oznake

Nije dozvoljeno koristišćenje naziva, logotipa, žigova, zaštitnih znakova ili oznaka usluga bez prethodne pismene saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.

Takođe nije dozvoljeno koristišćenje tekstova, sadražaja ili njihovih delova bez prethodne pismene saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.

Opšte odricanje od odgovornosti

Sadržaji na ovoj internet prezentaciji su objavljeni sa dobrom namerom. Sve sadržaje na internet prezentaciji koristite isključivo na vlastitu odgovornost i ne možemo se smatrati odgovornom (zaposleni ili rukovodilac, povezano ili zavisno pravno lice, kao ni bilo koje treće lice angažovano od strane Edukalisa d.o.o. u kreiranju, proizvodnji i postavljanju i održavanju internet prezentacije) za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Nastojimo da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće. Međutim, ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda niti slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

Ovu internet prezentaciju koristite na sopstveni rizik i sopstvenu odgovornost. Nismo odgovorni za materijalnu ili nematerijalnu, direktnu, indirektnu ili posledičnu štetu, kao i bilo koju drugu štetu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem ove prezentacije ili njenog sadržaja, bilo da je šteta zasnovana na ugovoru, da je vanugovorna i delikatna, čak i pored nečijeg obaveštenja da šteta može nastati i bez obzira da li je klijent bio obavešten o mogucnosti takve štete. Ukoliko iz bilo kog razloga, upotreba informacija, materijala ili usluga sa ove internet prezentacije rezultira potrebom za servisiranjem opreme, Vi ste odgovorni za nastale troškove.

Pažljivim izborom kvalitetnih provajedra cilj nam je da naša internet prezentacija bude bezbedan za korišćenje, ali ne možemo da garantujemo bezbezdnost od virusa i drugih malicioznih softvera koji su prisutni na globalnoj mreži. Takođe, ne garantujemo da se neće događati nikakve greška prilikom korišćenja sadržaja i usluga ponuđenih na ovoj internet prezentaciji, niti da će sadržaji i usluge uvek biti na raspolaganju.

Ograničenje odgovornosti

Sadržaj, informacije, proizvodi, materijali i usluge, prikazani na ovoj veb lokaciji su prikazani kakavi jesu bez ikakvih garancija bilo koje vrste. Ne garantujemo da Vaša upotreba sadržaja neće predstavljati kršenje prava nekog trećeg lica, da će sadržaj biti tačan, potpun ili ažuriran, niti za to preuzimamo odgovornost.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu štamparskih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena. Zadržavamo pravo da promenimo sadržaj, pravila ili proizvoda i cena navedenih na ovoj internet prezentaciji u bilo koje vreme i bez prethodne najave ili upozorenja. Vaše korišćenje ove veb lokacije nakon izmene pravila smatra se Vašim prihvatanjem tih izmena. Ne obavezujemo se da redovno ažuriramo informacije sadržane na ovoj internet prezentaciji te se može desiti da sadržaj bude zastareo.

Ne možemo garantujemo da će ova veb lokacija funkcionisati bez prekida i da će biti pravovremen, siguran ili bez grešaka. Takođe, ne garantujemo da je sadržaj kompatibilan sa Vašim računarom, hardverom ili softverom. U skladu sa dobrom poslovnom politikom i dobrim odnosima sa korisnicima pokušaćemo da blagovremeno otklonimo nepravilnosti i smanjimo na minimum greške i nepravilnosti u radu ove internet prezentacije.

Sve informacije, saveti, predlozi i mišljenja izražena na ovoj internet prezentaciji ne treba tumačiti kao savete za Vašu konkretnu odluku, donošenje ličnih, finansijskih ili drugih odluka. Prilikom odabira ili odlučivanja potrebno je da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako vam je potreban specifičan savet prilagođen samo Vašoj situaciji.

Ograničenje odgovornosti – spoljne veze

Naša internet prezentacija može da sadrži spoljne veze ili veze ka internet lokacijama kojima upravljaju treća lica. U vreme dodavanja spoljnih veza nismo znali ni za kakve povrede zakona, a redovno proveravanje spoljnih sadržaja kako bi se to potvrdilo bez ikakvog opravdanog povoda za sumnju na povredu nije naša zakonska obaveza niti je takvo ponašanje opravdano. Sadržaj koji je povezan sa spoljnim vezama je van naše kontrole ili našeg uticaja, pa zbog toga ne preuzimamo nikakvu odgovornost za takav sadržaj.